Honda CRX Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
2,469 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am having a problem with hesitation on acceleration, as if the engine was turned off for a second, intermittantly since I have done my obd1 conversion. It occurs at full throttle only at about 3500-5000 rpms then, it runs up normal. I have swapped out more things then I care to list, and no change. Someone told me that my usdm dx needs to have a wire cut on my obd0 alternator (its from a obd0 b16a swap) and this might be responsible?
Anyone know if this is true or what wire I need to cut? BTW I used the Rywire harness for the conversion.
Thanks in advance
 

·
Registered
Joined
·
5,146 Posts
you would get a ELD code if that were the case. My setup is a 91 Si, a D16A6 obd-0 harness, JDM H22 ( yes all the plugs fit it ) with the jdm alternator.

What is your setup? B16? if so you might have your o2 sensors hooked up backwards. Its pretty easy to do, i did it on mine :lol:
 

·
Registered
Joined
·
2,469 Posts
Discussion Starter · #6 ·
black_krix_si said:
you would get a ELD code if that were the case. My setup is a 91 Si, a D16A6 obd-0 harness, JDM H22 ( yes all the plugs fit it ) with the jdm alternator.

What is your setup? B16? if so you might have your o2 sensors hooked up backwards. Its pretty easy to do, i did it on mine :lol:
I have only one 4 wire sensor. Wouldnt it throw a code? Its an intermittant problem. Dont know how this could fit but I'll check it again. Anthing short of full throttle it never is a problem.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top